S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Posledních 6 přírůstků edice
SVĚT JULESE VERNEA:

---------------------------------

NOVINKA!

VYCHÁZÍ V ČERVNU 2018:
DRUHÁ VLAST


 


VYCHÁZÍ V BŘEZNU 2018:
ARCHIPEL V PLAMENECH


VYŠLO V PROSINCI 2017:
ZEMÍ ŠELEM

 


 

VYŠLO V ZÁŘÍ 2017:
MALÝ DOBRÁČEK



VYŠLO V ČERVNU 2017:
NEOBYČEJNÁ DOBRODRUŽSTVÍ MISTRA ANTIFERA



VYŠLO V BŘEZNU 2017
ŠKOLA ROBINSONŮ

 


 

Úvod »» Helenčino pečení / Bezlepkové recepty


    

Helenčino pečení / Bezlepkové recepty

Bestseller

img

 

Číslo produktu: HP5
EAN kód: 9788088098188
Doporučená cena 165 Kč
Naše cena bez DPH : 140 Kč
Naše cena s DPH (10 %):
154 Kč

do košíku:
  ks  

Autor: Helena Vybíralová
Vydavatel: Nakladatelství Josef Vybíral
Rok vydání: 2017, první vydání
Počet stran: 88
Vazba: brožovaná, lesklý potah, tištěno na křídovém papíře
Rozměr: 160 x 240 x 6 mm
ISBN: 978-80-88098-18-8
EAN: 9788088098188
Doporučená prodejní cena: 165,- Kč

 Anotace:

  Libujete si také v překvapeních? Nic není nemožné. Z mouky, karobového, kypřicího nebo pudinkového prášku – samozřejmě bez lepku – se dají vykouzlit neuvěřitelně chutné kousky
vánočního cukroví, nadýchané koláče a buchty i osvěžující moučníky jako sen.

Mnohé z bezlepkových receptů vymyslela sama autorka knížky. Závan vůní z její kuchyně i tentokrát lákal ke stolu každého,
kdo procházel kolem jejího domu. Krátké zastavení nikdo z pozvaných neodmítnul.

„Bezlepkové sladkosti nejsou sice pro většinu našich domácností ještě zrovna typické, ale cukrářek, které takto pečou, rapidně přibývá. Zkusila jsem to také.
Chce to jen odhodlání, čas a přesvědčení o tom, že i bezlepkové pečení je zajímavé a hlavně si všichni náramně pochutnají. Příprava je jednoduchá  a výsledek… prostě skvělý.
Objevila jsem báječný svět bezlepkových surovin a opravdu mohu vánoční rohlíčky, linecké hvězdičky, sádlové karobky,
pařížské rohlíčky, pekánky s badyánem nebo řez Mauritius vřele doporučit,“ říká Helena Vybíralová.

MTE3ZmM1ZW